Vacature Projectleiding


Grenspark Maas-Swalm-Nette zoekt met ingang van 1 oktober 2021 een Projectleidster/Projectleider

Taken zijn onder andere leiding van grensoverschrijdende (deel-) projecten, budgetbewaking, ondersteuning van acquisitie, communicatie over Grenspark MSN en projecten, digitale media en voorbereiden van projectbijeenkomsten.

Grenspark Maas-Swalm-Nette is een Nederlands-Duitse organisatie voor grensoverschrijdende samenwerking in de grensregio Venlo-Mönchengladbach-Roermond. In de organisatie werken 7 Limburgse gemeenten samen met het Duitse Naturpark Schwalm-Nette. Doel van de samenwerking is het uitvoeren van duurzame projecten op het gebied van natuur en landschap, recreatie en toerisme, milieueducatie en voorlichting. Het kantoor van Grenspark Maas-Swalm-Nette is gevestigd te Roermond.

We zien uit naar je sollicitatie.

download vacature


Welkom in het Grenspark Maas-Swalm-Nette

Welkom in het Grenspark Maas-Swalm-Nette

Maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronoavirus COVID-19
Alle geplande activiteiten/evenementen onder regie van het Grenspark vervallen tot eind april 2021.
Informatie over de actueel in Nederland geldende beperkingen kunt u vinden op de site van gemeenten (bijvoorbeeld Roerdalen: www.roerdalen.nl/corona) of de rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 .

Natuurgebieden in NL kunnen door gemeenten gesloten worden als de situatie daartoe aanleiding geeft (info webpagina’s betreffende gemeente)
Bij bezoek van natuur- en buitengebieden gelden de volgende richtlijnen:
• Ga niet met de auto op pad, maar maak te voet of met de fiets een ommetje in de eigen omgeving.
• Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
• Vermijd drukke plekken en drukke tijdstippen.
• Ga zoveel mogelijk alleen, hooguit met zijn tweeën.
• Heb jij of een gezinslid griepverschijnselen of verkouden, blijf dan thuis.
• Vermijd plekken, waar het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden (zoals vogelkijkhutten en uitkijktorens). Op veel plaatsen zijn deze uit voorzorg al afgesloten.


Het Duits-Nederlandse Grenspark Maas-Swalm-Nette is gelegen op de grens van de Provincie Limburg met het Duitse deelstaat Nordrhein- Westfalen tussen Susteren, Leudal, Venlo en Mönchengladbach.
Tot het Grenspark behoren het Duitse Naturpark Schwalm-Nette en de Nederlandse gemeenten Beesel, Leudal, Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen, Roermond en Venlo. Grenspark beleven

Natuur voor elkaar

Natuur voor elkaar

"Natuur voor elkaar - in het Grenspark Maas-Swalm-Nette", een rijk geïllustreerd boek over de geologie en 21 natuurgebieden aan weerszijden van de grens met mooie wandelroutes.
Een coproductie van Duitse en Nederlandse auteurs en fotografen, ondersteund door tal van sponsors.
Info en Download Kaarten

Langs sporen – biografie van een landschap

Langs sporen – biografie van een landschap

Ontdek het Grenspark Maas-Swalm-Nette met de app “Langs sporen - biografie van een landschap”.
Meer dan 370 “Points of Interest” met geschiedenis en verhalen die je via een praktisch navigatiesysteem al wandelend of fietsend kunt ontdekken.
Download de app via Play Store (Android) of App Store (iOS)
naar de website langs sporen
bekijk film
info over project

Premiumwandelen in het Grenspark

Premiumwandelen in het Grenspark

NIEUW - Ontdek de premiumwanderoute Arcen in de Maasduinen.Wandel.Wereld!
En wees welkom in het wandelparadijs Water.Wandel.Wereld met schitterende paden die u midden door de natuur van de Niederrhein en Midden Limburg leiden. Wie iets bijzonders in deze regio wil beleven heeft nu de keus uit negen wandelroutes, die met een unieke en afwisselende flora en fauna in elk jaargetijde fascineren.
Premiumwandelroutes

Unique in Europa

Unique in Europa

Het Grenspark MSN is door de Europarc Federation voor de derde keer als Transboundary Park gecertificeerd. Dat zijn de natuur- en nationale parken in Europa waar bij uitsteek grensoverschrijdend wordt samengewerkt.
Met een Duits-Nederlands projectbureau en een grensoverschrijdend samenwerkingsverband bestaand uit Duitse en Nederlandse leden is het Grenspark Maas-Swalm-Nette een unieke samenwerkingsvorm in Europa op het gebied van natuur en recreatie.
Over ons
[https://www.europarc.org/network/transboundary-network/ Transboundary Parcs]
Onze vrienden in Europa

Activiteiten